Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

L'avrigl en cuschina Colur e frestgezza sin il plat ed en chasa

«Jau celebresch la primavaira a chasa ed en chamona», uschia Claudine Dermond che preschenta l'avrigl simpels e delizis recepts. Da paun sur pasta fin tar pulaster.

«Igl avrigl è il mais che jau  chat temp per mes dus da chasa. Per ina la chasa a Rueun e sco segund per nossa bella chasina sin 1'900 meters sur mar a Stafelti en Val s. Pieder», di Claudine Dermond. En sia cuschina savuri fitg savens da paun frestg, da bunas turtas e pettas. Uschia era il di che RTR ha pudì far visita a Rueun. Claudine viva cun ses um Remo e lur uffants creschids Leonie e Leandro en in quartier nov giudim il vitg da Rueun.

Primavaira è per mai, baiver il café avant chasa en il sulegl.
Autur: Claudine Dermond Collavuratura en la gastronomia

Malgrà che Claudine Dermond lavura parzialmain, chatta ella adina temp per ses hobis. Ses talent creativ sa mussa en e davant chasa. Ma er las bellas ovras d’arschiglia brischada u las gravuras gracilas en vaider tradeschan ses talent e bun maun. Claudine tutga tar la squadra da persunal da l'ustaria da gourmet Stiva Veglia a Glion Strada.

Far paun è mia grona passiun.
Autur: Claudine Dermond Mamma e chasarina


Ed era sch'ella po savens dar in cuc en cuschina dal cuschinier da gourmet, sa concentrescha la dunna da 50 onns sin ina cuschina modern-tradiziunala per sia famiglia. Per il mais da avrigl ans preschenta Claudine ina cuschina simpla, frestga e colurada per celebrar la primavaira: Recepts da paun, pasta e pulaster.

RTR accumpagnament 10:00

Artitgels legids il pli savens