Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Nossa cuschina Professiun da siemi dapi l'uffanza

La passiun per cuschinar ha Karin Näf gia gì sco matta, cura ch'ella era cun la mamma en cuschina vi da far tarscholas e turtas.

Per daventar magistra ha ella fatg tschintg onns il seminari per magistra d'economia da chasa e lavur a maun. Dapi 33 onns è Karin Näf ussa gia magistra da cuschinar a Samedan.

Ch'jau vi daventar magistra da cuschinar, hai jau gia savì sco matta.
Autur: Karin Näf Magistra da cuschinar

Era sche la professiun sco magistra da cuschinar è sa midada durant ils onns, tscherniss Karin Näf adina puspè questa professiun. Ina gronda midada che ha er fatg daventar pli grev la planisaziun èn ils stils da vita: Adina daplirs scolaras e scolars vivan vegan, vegetaric u han er diversas allergias alimentaras. Quai è ina sfida – fa però era daventar interessanta la lavur.

Sper la savida da cuschinar datti anc bler dapli che la magistra da Samedan vul dar vinavant a scolaras e scolars. Il cumportament social ma era il cumportament cun mangiativas e raps sajan precis uschè impurtants da dar vinavant e betg mo il savair cuschinar buns menus.

Podcast Nossa cuschina

RTR preschenta mintga mesemna in’autra tratga per cuschinar suenter.

Ulteriurs audios e podcasts

RTR Nosssa cuschina 10:15

Artitgels legids il pli savens