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Sergio cuschina a Glion A chasa en cuschina cun «gourmet Sergio»

Arrivà a Glion ha il gourmet da hobi Sergio pudì fascinar cun ses stil da cuschinar effizient, persistent e creativ e tuc il center dal gust da Simona e Sep Hendry.

Che Sergio Guetg vala sco gourmet d'hobi è enconuschent ad audituras ed auditurs da RTR. Era sias istorgias culinaricas e «posts» en las raits socialas cun passa 4'000 followers èn prest in zic cult.

Uschia n'è quai stà nagina surpraisa che audituras da RTR èn s'annunziadas sin l'appel da pudair envidar Sergio Guetg per cuschinar ensemen. L'idea da Sergio Guetg a quell'occasiun: Preschentar in plat cun ingredienzas simplas, ch'ins chatta en butia dal vitg, stagiunal, regiunal e variant. Las spaisas han plaschì.

En cuschina a Glion

Uschia ha Sergio Guetg pudì cuschinar tar Simona e Sep Hendry da Glion. E per propi: Per ina giada ha Sergio Guetg era dà or da maun ses ominus cuntels da cuschina ch'el tgira cun premura.

Tgi avess pensà ch'jau cuschin ina giada a Glion
Autur: Sergio Guetg Moderatur tar RTR e cuschinunz da hobi

Cun Simona Hendry, la naturopata e droghista ha Sergio Guetg striunà in grondius plat lev, savurus e delicat: «Kebab» da pulaster sin plimatsch da ris e spinat cun ina decoraziun dultsch-picanta. Tant Simona sco era ses um Sep Hendry han giudì la visita e la spaisa deliziusa dal «gourmet Sergio».

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