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Rezept für eine Weihnachtssuppe: Rote Beete Suppe mit Lebkuchengewürz
Legenda: RTR
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Chalender d'advent – porta 20 Schuppa da rischcotschnas

Sche Vus vulais anc far Vossa maisa festiva in pau pli attractiva è questa schuppa da rischcotschnas in must.

temp da preparaziun: ca. 25 minutas
temp da coier: ca. 20-25 minutas
6 purziuns sco avantpast

Rezept für eine Weihnachtssuppe: Rote Beete Suppe mit Lebkuchengewürz
Legenda: RTR

Ingredienzas

  • 750 g rischcotschnas
  • 600 g tartuffels farinus
  • 1 tschagula gronda
  • 2 cons d'agl
  • 3 talgias da schentsch
  • 1 mail (aschin)
  • ieli per brassar
  • 1,5 liters broda da verdura
  • 150 ml groma ascha
  • sal e paiver
  • 1 tschadun pitschen cundiment per pizieutas

Tip

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Las rischcotschnas colureschan tgunschamain ils mauns, nus cussegliain da trair en guants da plastic per las spaletschar e tagliar. Purar la schuppa cun in ferm mixer cun pe (betg cun in mixer a batgetta) per che la schuppa vegnia cremusa. Tenor gust servir la schuppa cun pitschens quadrins da mail.

Decoraziun

  • 2-3 tschaduns gronds ragisch amara cun groma
  • 50 g groma ascha
  • peterschigl
  • 1 mail aschin (tenor gust)

 

Preparaziun

  • Lavar, spaletschar e tagliar en quadrins las rischcotschnas ed ils tartuffels.
  • Mundar la tschagula e la tagliar en pitschens quadrins, smatgar l'agl e manizzar fin il schentsch.
  • Lavar il mail, prender or il puegl ed al tagliar en pitschens quadrins.
  • Stgaudar l'ieli en ina gronda padella, glasar lien las tschagulas, agiuntar l'agl ed il schentsch e brassar tut 1-2 minutas.
  • Metter tiers ils quadrins da rischcotschnas e da tartuffels sco er il cundiment per pizieutas. Agiuntar la broda da verdura e laschar coier tut levet ca. 20-25 minutas.
  • Purar bain la verdura loma almain ina minuta en in ferm mixer cun pe. Tut tenor la grondezza dal mixer purar la schuppa en 2-3 purziuns.
  • Agiuntar 150 ml groma ascha, cundir cun sal e paiver e truschar bain.
  • Reparter la schuppa sin 6 tagliers.
  • Maschadar 50 g groma ascha cun la ragisch amara cun groma. Garnir la schuppa cun quella maschaida e cun il peterschigl manizzà fin fin. Tenor gust agiuntar pitschens quadrins da mail a la schuppa.
  • Servir la schuppa chauda.

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