Siglir tar il cuntegn

Header

Video
È Breitbild gia old school?
Or da Battaporta dals 17.03.2016.
laschar ir
cuntegn

Actualitad musica Il return da «Breitbild»

La furmaziun da rap legendara da Cuira è da return.

Discografia:

2004: «Narrafreiheit»

2006: «Legenda»

2008: «As isch nid immer alles crazy»

2010: «Was für a Moment»

2016: «Breitbild»

Atgnamain n'èn els mai stà davent!

Sis onns han els fatg pausa, scrit cudeschs, fundà ina famiglia e finì il studi. Però la musica ed ils amis han mancà, ed els èn adina puspè sa scuntrads per lavurar cun chanzuns novas.

Ed uss fan Andri, Claudio, Valerio e Thom puspè quai ch’els fan il pli gugent. Hip hop da Cuira cun las ingredienzas che èn lur segn da marca: texts divertents, ironics, profunds ed actuals.

ils quatter da Breitbild avant ina porta
Legenda: Breitbild - in pau pli vegls cun il motto «30 isch ds neua 50». bretibild.com

RTR/jp