Siglir tar il cuntegn

Header

audio
Cornelia Zimmermann-Auchter, ustiera a Schnaus
Or da Profil dals 11.01.2022. Maletg: RTR
laschar ir. Durada: 57 minutas 13 Secundas.
cuntegn

Cornelia Zimmermann-Auchter Ustiera cun corp ed olma

Cornelia Zimmermann-Auchter ch’è creschida si a Sagogn ha deditgà si’entira vita professiunala a la gastronomia. Dapi 10 onns maina ella cun ses um Tino la Stiva Veglia a Schnaus sper Glion.

Perquai che Schnaus è pauc enconuschent èsi impurtant per l’ustiera dad esser preschenta tar Gault Millau.

Anc pli impurtant è il resun dals osps.
Autur: Cornelia Zimmermann ustiera a Schnaus

Ma la preschientscha tar il guid pussibilitescha ch'insumma insatgi sa che la Stiva Veglia exista. Perquai datti er in tschert squitsch da restar tar Gault Millau.

Sa decidida da lavurar en la gastronomia è l’ustiera da Schnaus pervia da l’emissiun da televisiun «Das Traumschiff». E quest siemi da lavurar sin in bastiment ha ella realisà sco dunna giuvna. Ma sco en la seria n’èsi betg stà dal tut, raquinta Cornelia Zimmermann en il Profil.

A cor stat ad ella il rumantsch. Adina puspè è Cornelia Zimmermann, ensemen cun ses team, a la tschertga da pleds rumantschs per la gastronomia elevada.

Ils osps rumantschs han plaschair sch’ins discurra cun els rumantsch.
Autur: Cornelia Zimmermann ospitanta cun corp ed olma

 

RTR Profil 09.00

Artitgels legids il pli savens