Siglir tar il cuntegn

Header

Navigaziun

cuntegn

Actualitad musica «Für immer uf di» – ina chanzun nova da Patent Ochsner

La band bernaisa enturn Büne Huber è da return

Legenda: Tadlar il audio La nova da Patent Ochsner. Durada 04:14 minutas.
04:14 min, Musica dals 11.03.2019.

Dapi il 1990 datti «Patent Ochsner» e la band da Büne Huber è daventada ina da las impurtantas da la scena da musica svizra – ed er ina cun grond success. Lur discs e lur chanzuns sco «Scharlachrot», «Bälpmoos» e «W. Nuss vo Bümpliz» èn daventadas semperverds. Suenter lur disc «Finitolavoro» dal 2015 han ins pero udi pauc da la band e da Büne Huber. El ha superà ina crisa persunala pli intensiva, è daventà anc ina giada bap, ha picturà – ed in bel di ha el puspè gì l’energia da s’occupar cun notas e tuns.

L’emprima single «Für immer uf di»

Questa chanzun n’è pero betg ina nova. Ella deriva dals cumenzaments da la band e tuna er lasuenter:

25 onns pli tard è lur vegnì il mument. «Für immer uf di» cumpara sco single ed annunzia er in disc nov da Patent Ochnser:

Cur ch’il disc nov cumpara datti lura er musica dal viv per ils amaturs da Patent Ochnser, ina tournea pli lunga ed intensiva:

La discografia da Patent Ochsner

Personen-Box aufklappenPersonen-Box zuklappen

Schlachtplatte (1991)

Fischer (1993)

Gmües (1994)

Stella Nera (1997)

Trybguet (2003)

Liebi, Tod + Tüüfu (2005)

The Rimini Flashdown – Part One (2008)

Johnny – The Rimini Flashdown Part 2 (2012)

Finitolavoro – The Rimini Flashdown Part 3 (2015)