Uffants e giuvenils chantan

En il chantun Grischun datti plirs chors d'uffants e giuvenils. Perquai è l'emissiun da «Noss chors» dad oz deditgada a las chantaduras ed ils chantadurs giuvens.

Chor da giuvenils Grischun
Legenda da maletgs: Chor da giuvenils Grischun MAD

Sche uffants e giuvenils chantan, s'avran ils cors. Oz chantan las vuschs giuvnas dal Grischun plain entusiassem insaquantas chanzuns en differentas linguas. Quai tanscha da la tipica chanzun rumantscha sco «Danunder» fin tar chanzuns modernas sco «This Song».

Ils titels en l'emissiun

TITELINTERPRETCUMPONIST
A porta samadaCor da scolars Sent & Seminaristas Reisbach (ZH)Domenic Janett / Duri Gaudenz
An Irish BlessingVokalensemble inCantantiTradiziunal
This SongCoro CalicantusIvo Antognini
DanunderChor d'affons TrunGion Antoni Derungs / Gian Fontana
Chili con CarneChor da giuvenils grischunAndreas Edenroth
Lein cantar e star si legherChor d'affons Camp da cant 2008Tradiziunal / Chr. Nay
La chanzun dal minCor d'iffaunts ZuozTradiziunal / Flurin Camathias
La GrilladaChor d'affons SurselvaRoman Weishaupt / Flavio Bundi
Te ovici, vigneronChor facultativ dil seminari da scolats CueraCarlo Boller
La providientschaChor d'affons Laax-FaleraGion Balzer Casanova / Alfons Tuor
Music is The LanguageStimmWerkBandeTerry Silver-Alford
SimelibergChor da giuventetgna N.U.S.Tradiziunal (Bern)
Nus essan il futurChor d'affons MustérGion Antoni Derungs / Victor Durschei
Dona, dona (Canzun Jidica)Chor facultativ dalla scola secundara LumneziaTradiziunal / Chr. Nay
Il est bel et bonVokalensemble inCantantiPierre Passereau
CasatschokChor d'uffants e giuvenils SurmeirTradiziunal
Marsch dils affonsChor d'affons VignonTumasch Dolf / Tradiziunal
Cel ultimo caféChor da giuvenils SurselvaHector Stamponi
Und halt di guetSingschule ChurRobert Cantieni / R. Kieser
La paterlierasChor d'affons SumvitgGion Balzer Casanova / Alfons Tuor
Comme l'enfantChor da giuvenils grischunPierre Huwiler
Mei ora sin la pradaChor d'affons Trin e contuorn VuschettasHans Erni

Autur/a: Laura Giger, Redacziun: Laura Giger