Siglir tar il cuntegn

SwissSkills2018 Gia in'emna passada

Super! Ti has gia davos tai 1/208avel da tes emprendissadi, sche quel dura quatter onns. Quai n’è anc betg uschè bler. Persuenter ès ti anc frestg ed avert per tips, tips, tips!

Nus essan stads a la festa da diplom da la Scola professiunala industriala a Glion. Quella è stada avant intginas emnas. Circa 50 emprendistas ed emprendists han pudì prender encunter lur certificat da qualificaziun. Els ston savair il meglier tge ch'i vala da far durant ils trais u quatter onns d'emprendissadi. E bunamain mintgin che nus avain dumandà ha ditg il medem.

Adina star vidlonder, esser motivà en scola ed a la lavur e lura vegn quai bun!
Autur: Absolvents d'emprendissadi

Tuna bain simpel u? L’emprendissadi n'è però betg uschè simpel sco che quels fan tunar. I dovra blera persistenza, e mintgatant èsi er impurtant da morder sin ils dents e da dar tut malgrà ch'ins n'ha nagina motivaziun. Quai di era Vendelin Cabernard. El è manader dals cussegliaders da professiun, studi e carriera dal Grischun, e sa era tge far sche tut na gartegia betg tenor giavisch.

Nus avain era dumandà enturn en chasa RTR davart «do's and dont's», cura ch'ins cumenza ina nova plazza.

RR actualitad 17:00

Artitgels legids il pli savens