-
Bild 1 von 3. Il restaurant 'Talvo by Dalsass' a Champfèr, enconuschent per ina cuschina dad aut nivel. Bildquelle: RTR / Georg Luzzi.
-
Bild 2 von 3. Il persunal dal Talvo by Dalsass porta la vestgiadira da Luis Trenker, cineast e guida da muntogna dal Tirol dal Sid. Bildquelle: RTR/Georg Luzzi.
-
Bild 3 von 3. Ils mainagestiuns e patruns; (da sanester) Dora Ferrarini, Andrea Dalsass, Martin Dalsass, Michael Pieper e Peter Spuhler. Bildquelle: RTR / Georg Luzzi.
Oriund è Martin Dalsass dal Tirol dal Sid, ma tut sia vita ha el lavurà en Svizra. 26 onns ha el manà il restaurant Santabbondio en vischinanza da Lugano. Las muntognas e la bellezza da l’Engiadin’Ota han manà el en il Talvo a Champfer.
Cuschina mediterrana cumbinà cun cuschina tradiziunala dal Tirol dal Sid
La filosofia da Martin Dalsass è ina cuschina mediterrana d’auta valur. La basa en ils differents ielis d’ulivas, quellas procuran ina cuschina ligera e d'auta qualitad. Ma era la tradiziunala cuschina da sia patria, il Tirol dal Sid è Martin Dalsass restà fidel.
Dapi tschintg onns mainan Martin Dalsass il 'Talvo by Dalsass'. E l’avegnir è segirà, ses figl Andrea cun la partenaria Dora Ferrarini sa participeschan cun grond engaschi e cun ideas innovativas en il service dal enconuschent restaurant.
RR actualitad 11:00