Siglir tar il cuntegn
cuntegn

Grischun Central «La meglra aua è quella che gusta»

A la festa dal grip a Beiva la fin d’emna passada, han ils visitaders pudì degustar differentas auas tar il stan da la sommeliera d’aua Anke Scherer. La meglr’aua saja adina quella che gustia il meglier. Cun quai na possian ins betg dir danunder che la meglr’aua deriva.

Co aua gusta dependa adina danunder che quella deriva. Uschia ha il grip da là nua che l’aua deriva ina grond’influenza sin il gust da l’aua. Là nua che la crappa da las funtaunas cuntegn bler fier, gusta l’aua correspundentamain era da fier.

Auas cun fitg blers minerals

I dettia auas cun 200 milligrams mineralisaziun, ma era auas cun enfin 2'500 milligrams, di l’experta da l’aua. In’aua gusta pli piter, e l’autra pli sitga u ensalada. Suenter il sport cusseglia la sommeliera da baiver aua cun blers minerals – en Svizra cuntegnian bleras auas blers fin fitg blers minerals.

Anke Scherer è sommeliera d’aua e cusseglia la glieud en il Grand Resort Bad Ragaz tge aua che va il meglier cun tge past.

RR actualitad 08:00