Mathias Cavegn, il giuven cuschinier da Sedrun, ha cuschinà per RTR selvadi. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv, tiers differenta garnitura sco buglia da tartuffels dultschs e puré d’arveglia. Ina spaisa che n’è betg ma in daletg quai che pertutga il gust, mabain era in daletg optic.
Cumenzament da la gallaria da maletgs
Sursiglir la gallaria da maletgs
-
Bild 1 von 7. La spisa vegn arranschada. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 2 von 7. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 3 von 7. Schalottas e bulieus. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 4 von 7. Giabus blau, suppa da rischcotschnas e zetga. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 5 von 7. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 6 von 7. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv cun buglia da tartuffels dultschs e puré d'arveglia. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 7 von 7. Il cuschinier Mathias Cavegn. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
Fin da la gallaria da maletgs
Returnar al cumenzament da la gallaria da maletgs.