Mathias Cavegn, il giuven cuschinier da Sedrun, ha cuschinà per RTR selvadi. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv, tiers differenta garnitura sco buglia da tartuffels dultschs e puré d’arveglia. Ina spaisa che n’è betg ma in daletg quai che pertutga il gust, mabain era in daletg optic.
Anfang Bildergalerie
Bildergalerie überspringen
-
Bild 1 von 7. La spisa vegn arranschada. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 2 von 7. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 3 von 7. Schalottas e bulieus. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 4 von 7. Giabus blau, suppa da rischcotschnas e zetga. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 5 von 7. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 6 von 7. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv cun buglia da tartuffels dultschs e puré d'arveglia. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
-
Bild 7 von 7. Il cuschinier Mathias Cavegn. Bildquelle: RTR, U. Lechmann.
Ende der Bildergalerie
Zurück zum Anfang der Bildergalerie.