Mathias Cavegn, il giuven cuschinier da Sedrun, ha cuschinà per RTR selvadi. Entrecôte da chavriel e filet da tschierv, tiers differenta garnitura sco buglia da tartuffels dultschs e puré d’arveglia. Ina spaisa che n’è betg ma in daletg quai che pertutga il gust, mabain era in daletg optic.
-
audioMezdi: Cuschinar salvadi cun Mathias Cavegn - la garnitura05:55 min, ord Actualitad dals 17.09.2015.laschar ir. Durada: 5 minutas 55 Secundas.
-
audioMezdi: Cuschinar salvadi cun Mathias Cavegn – la charn e la sosa05:00 min, ord Actualitad dals 17.09.2015.laschar ir. Durada: 5 minutas.
-
audioBunura: Discurs davart charn salvadia cun Mathias Cavegn04:07 min, ord Actualitad dals 17.09.2015.laschar ir. Durada: 4 minutas 7 Secundas.

Legenda:
La spisa vegn arranschada.
RTR, U. Lechmann

Legenda:
Entrecôte da chavriel e filet da tschierv.
RTR, U. Lechmann

Legenda:
Schalottas e bulieus.
RTR, U. Lechmann

Legenda:
Giabus blau, suppa da rischcotschnas e zetga.
RTR, U. Lechmann

Legenda:
Entrecôte da chavriel e filet da tschierv.
RTR, U. Lechmann

Legenda:
Entrecôte da chavriel e filet da tschierv cun buglia da tartuffels dultschs e puré d'arveglia.
RTR, U. Lechmann

Legenda:
Il cuschinier Mathias Cavegn.
RTR, U. Lechmann