Ulteriur Grischun - Agrischa 2017 cun canedels dal Partenz
Sin il plan da menu da la Agrischa 2017 èn quest onn era canedels. Dentant na sa tracti betg da canedels tirolais, mabain da canedels dal Partenz. Nus avain visità las preparativas.
Legenda:
Il cumenzament. La charn manizzada en furma da pasta vegn emplenida en la pressa da charn.
RTR/Orlando Cadonau
2 / 6
Legenda:
La pasta vegn pressegiada en furma da liongia.
RTR/Orlando Cadonau
3 / 6
Legenda:
La pasta en furma da liongia vegn tagliada en pitschens tocs.
RTR/Orlando Cadonau
4 / 6
Legenda:
Cun ils mauns rollan las dunnas la pasta en furma da rucla.
RTR/Orlando Cadonau
5 / 6
Legenda:
E quai èn ils canedels dal Partenz avant ch'els vegnan brassads.
RTR/Orlando Cadonau
6 / 6
Legenda:
L'ultim pass - ils canedels dal Partenz vegnan brassads.
RTR/Orlando Cadonau
audio
Mezdi: Agrischa – l'uniun da dunnas prepara Canedels dal Partenz
02:03 min, ord Actualitad dals 05.05.2017.
laschar ir. Durada: 2 minutas 3 Secundas.
Preschentar products regiunals - quai è ina da las incumbensas da la Agrischa. Per quest motiv ha il comité d’organisaziun dumandà l’uniun da dunnas e puras da Jenaz-Fideris e Furna da far pront ina spezialitad dal Partenz. E lezzas èn sa decleradas prontas da porscher canedels dal Partenz.
Gievgia, ils quatter da matg 2017, èn alura radund 25 commembras s’entupadas en cuschina da la halla polivalenta a Jenaz, per preparar ils canedels.