-
Bild 1 von 6. Il cumenzament. La charn manizzada en furma da pasta vegn emplenida en la pressa da charn. Bildquelle: RTR/Orlando Cadonau.
-
Bild 2 von 6. La pasta vegn pressegiada en furma da liongia. Bildquelle: RTR/Orlando Cadonau.
-
Bild 3 von 6. La pasta en furma da liongia vegn tagliada en pitschens tocs. Bildquelle: RTR/Orlando Cadonau.
-
Bild 4 von 6. Cun ils mauns rollan las dunnas la pasta en furma da rucla. Bildquelle: RTR/Orlando Cadonau.
-
Bild 5 von 6. E quai èn ils canedels dal Partenz avant ch'els vegnan brassads. Bildquelle: RTR/Orlando Cadonau.
-
Bild 6 von 6. L'ultim pass - ils canedels dal Partenz vegnan brassads. Bildquelle: RTR/Orlando Cadonau.
Preschentar products regiunals - quai è ina da las incumbensas da la Agrischa. Per quest motiv ha il comité d’organisaziun dumandà l’uniun da dunnas e puras da Jenaz-Fideris e Furna da far pront ina spezialitad dal Partenz. E lezzas èn sa decleradas prontas da porscher canedels dal Partenz.
Gievgia, ils quatter da matg 2017, èn alura radund 25 commembras s’entupadas en cuschina da la halla polivalenta a Jenaz, per preparar ils canedels.
RR actualitad 12:00