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Tar «John Baker» ruaussa la pasta dus dis avant d’ir en furn
MAD John Baker
laschar ir. Durada: 45:12 minutas.
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«Paun da lavur – paun da savur»

La Marella metta ils mauns en la pasta e sa fatschenta cun il paun, quest nutriment ch'è dapi millennis sin nossas maisas.

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«I dat propi in revival dal paun»

La Marella fa in gir tras la pasternaria «John Baker», quai ensemen cun la mainafatschenta Angela Jegher. En questa furnaria fitg urbana pudess ins chattar ina u l'autra clav per in futur persistent dal mastergn da pasterner.

Il concept da «John Baker»

  • Ils collavuraturs na lavuran betg en in tschaler, mabain en la glisch dal di e gist davos la teca da vendita.

  • Ils pauns vegnan fatgs a moda veglia e senza agiunt da chemia. Tut ils products èn biologics e (sche pussaivel) regiunals.

  • Lur pasta da lur paun ruaussa dus dis avant da vegnir messa en furn. Quai rendia il paun pli digeribel ed el restia pli ditg lom.

  • Il cumbat encunter sfarlattim da vivonda e rument è in grond tema. Tar John Baker na vegn fiers davent nagin paun e recipients da plastic tschertg'ins in van en la furnaria.

«Mes project è in omagi al paun!»

La Marella è era s'entupada cun l'artista grischuna Piroska. Entras si‘istorgia da famiglia ha ella emprendì che avair paun è in luxus che blers na stiman forsa betg pli avunda.

Perquai è ella sa lantschada en in project dad art tut aparti: in omagi al paun! Ses «Brot-O-Typ» duai esser insatge per l'egl, per l'olma, per l'intelletg e sa chapescha era per la bucca!