Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Profil cun Cornelia Casanova

«Jau na sai betg metter avant che las dunnas navevan betg ils medems dretgs sco ils umens»

Tadlar
Download

«Sco giuvna erjau pulit schenada, ins pudess dir propi ina brava mattetta. Pir cura chjau hai cumenzà a lavurar en la gastronomia, è quai sa midà plaun a plaun», di Cornelia Casanova. En ses mastergn sco assistenta dhotellaria è ella stada en blers vitgs dal Grischun. Trun, Sursaissa, Domat e Glion èn be in pèr da quels.

Dapertut ha ella emprendì denconuscher plunas da glieud, quai che vegn oz da bun ad ella. En ses café Splerin, chella maina uss a Glion, vegnan era bleras persunas da quels vitgs, nua chella ha lavurà pli baud.

Surpigliar inustaria durant il temp da corona, quai è stada ina sfida per Cornelia Casanova. U sco chella di, i va vid las reservas.