Manuela e Michael Kanski èn ils dus gastronoms che mainan l'ustaria Cucagna. Entant che Michael Kanski ch'è cuschinier, restauratur e hotelier diplomà è responsabel davos las culissas ch'il manaschi marschia, è la spezialista da hotellaria, Manuala Kanski, a la front tar il giast.
L'ustaria duai porscher tratgas per mintga bursa, declera Manuela Kanski. Da mezdi vegnia purschì menus e la saira ina bella purschida à la carte. Sin la carta duain tratgas ord l'entira paletta da tratgas da las Alps figurar. Tratgas cuschinadas ed interpretadas a moda e maniera moderna e frestga. Spezialitads tipicas grischunas na vegni probabel betg a dar. Questas cuschinian ils gastronoms indigens meglier ch'els, manegia Manuela Kanski.
Il pli fitg sa legran Manuela e Michael Kanski sin lavertura. Sin ils inscunters cun indigens e giasts da vacanzas e sin chels astgan preschentar lur tratgas e lur cordialitad.
Mustér: Giuvens ustiers per ustaria Cucagna
Suenter in onn vegn l'ustaria Cucagna puspè reaverta ils 22 da december 2016. Dus giuvens ustiers oriunds da la Germania mainan il manaschi.
Abunar
Per pudair abunar quest podcast duvrais Vus ina software cumpatibla cun podcast u ina app. Sche Vossa app n'è betg en la glista sura, lura pudais copiar la feed URL manual en Vossa app da podcast u software.
Parter