Il pli char caviar da la butia Glattfelder a San Murezzan custà 4’800 francs il kilo. Purziuns da 500 grams u schizunt 1000 grams vegnan tenor la manadra da la butia Alice Bührer vendì regularmain tar els.
Anfang Bildergalerie
Bildergalerie überspringen
-
Bild 1 von 3. Alice Bührer, manadra d'affar Glattfelder, venda regularmain era statglas da 500 grams e dapli. Bildquelle: RTR/ GM Maissen.
-
Bild 2 von 3. Ina gronda stgatla da caviar paisa 1.8 kilos e custa fin passa 9'000 francs. Bildquelle: RTR/ G-M Maissen.
-
Bild 3 von 3. Caviar en differentas sorts e grondezzas. Bildquelle: RTR/ GM Maissen.
Ende der Bildergalerie
Zurück zum Anfang der Bildergalerie.
Tar festas da caviar vegn per part schizunt cumprà la stgatla gronda da 1,8 kilos. Quai fetschia lura spezialmain impressiun a tals giasts. Ina purziun normala per quatter persunas saja dentant enturn 250 grams, uschia Alice Bührer.