Preparar: 1 h
Coier: 10 min.
Metter a frestg: 1 h
Las ingredienzas per 60 tocs
- farina per zullar ora la pasta
- palpiri da furn
- 250g paintg, lom
- 250g zutger
- ½ pachet zutger da vaniglia
- 1 citrona, la paletscha grattada
- 2 ovs
- 500g farina
- 2 mellens d‘ov per dar si ils biscuits
Pass per pass
- Truschar il paintg fin ch'i sa furman pizs. Agiuntar il zutger, il zutger da vaniglia e la paletscha da citronas, truschar la massa. Agiuntar ils ovs e truschar fin che la massa è clera. Crivlar la farina, l‘agiuntar e truschar la massa, pachetar ella en ina folia e la metter ca. 1 ura a frestg.
- Zullar or ina part da la pasta sin in zic farina, fin ch'ella è var 6-8mm grossa. Furar ora differentas furmas. Cuntinuar fin che tut la pasta è elavurada. Metter ils biscuits sin ina lastra cuvrida cun in palpiri da furn. Dar si mellen d‘ov als biscuits, als laschar sientar levet en in lieu frestg. Repeter questa procedura.
- Coier ils biscuits ca. 10 minutas entamez il furn prestgaudà sin 200°C chalira sura /sut.

Legenda:
Milanais
Swissmilk
Recept sco PDF
Copyright e recept da Swissmilk