Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Recept Milanais

Uschia fas ti ils milanais.

Preparar: 1 h
Coier: 10 min.
Metter a frestg: 1 h

Las ingredienzas per 60 tocs

  • farina per zullar ora la pasta
  • palpiri da furn
  • 250g paintg, lom
  • 250g zutger
  • ½ pachet zutger da vaniglia
  • 1 citrona, la paletscha grattada
  • 2 ovs
  • 500g farina
  • 2 mellens d‘ov per dar si ils biscuits

Pass per pass

  1. Truschar il paintg fin ch'i sa furman pizs. Agiuntar il zutger, il zutger da vaniglia e la paletscha da citronas, truschar la massa. Agiuntar ils ovs e truschar fin che la massa è clera. Crivlar la farina, l‘agiuntar e truschar la massa, pachetar ella en ina folia e la metter ca. 1 ura a frestg.
  2. Zullar or ina part da la pasta sin in zic farina, fin ch'ella è var 6-8mm grossa. Furar ora differentas furmas. Cuntinuar fin che tut la pasta è elavurada. Metter ils biscuits sin ina lastra cuvrida cun in palpiri da furn. Dar si mellen d‘ov als biscuits, als laschar sientar levet en in lieu frestg. Repeter questa procedura.
  3. Coier ils biscuits ca. 10 minutas entamez il furn prestgaudà sin 200°C chalira sura /sut.
Milanais
Legenda: Milanais Swissmilk

Copyright e recept da Swissmilk

Artitgels legids il pli savens

Scrollar a sanestra Scrollar a dretga