Preparar: 20 min.
Metter a frestg: 2 h
Las ingredienzas per ina furma da ca. 1 liter
- 6 mandarinas
- 3 tg zutger
- ev. 3 tg liquor d’oranscha (p.ex. Grand Marnier)
- 150 g biscutin
- 150 g quarc cun groma
- 250 g mascarpone
- 1 dl latg
- 1 tg pulvra da cacau
- ½ tg chanella
tg = tschadun grond, tp = tschadun pitschen
Pass per pass
- Pressar il suc da 3 mandarinas (ca. 1dl.), maschadar cun zutger e liquor. Far giu la paletscha a las mandarinas che restan, far permez, tagliar a travers en talgias.
- Reparter la mesadad dal biscutin en la furma. Derscher la mesadad dal liquid dagut a dagut sur il biscutin. Plazzar sisur las mandarinas.
- Truschar bain il quarc, mascarpone ed il latg. Reparter la mesadad da la massa sin las mandarinas, metter sisur ils biscutins, derscher sisur il liquid vanzà dagut a dagut, reparter sisur la massa restanta.
- Cuvirir e metter a fraid per ca. 2 uras. Maschadar cacau e chanella e springir cun quai il tiramisu curt avant che servir.

Legenda:
Tiramisu da mandarinas
Betty Bossi
Recept sco PDF
Copyright e recept da Betty Bossi