Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Recept Tiramisu da mandarinas

Uschia fas ti il tiramisu.

Preparar: 20 min.
Metter a frestg: 2 h

Las ingredienzas per ina furma da ca. 1 liter

  • 6 mandarinas
  • 3 tg zutger
  • ev. 3 tg liquor d’oranscha (p.ex. Grand Marnier)
  • 150 g biscutin
  • 150 g quarc cun groma
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl latg
  • 1 tg pulvra da cacau
  • ½ tg chanella

tg = tschadun grond, tp = tschadun pitschen

Pass per pass

  1. Pressar il suc da 3 mandarinas (ca. 1dl.), maschadar cun zutger e liquor. Far giu la paletscha a las mandarinas che restan, far permez, tagliar a travers en talgias.
  2. Reparter la mesadad dal biscutin en la furma. Derscher la mesadad dal liquid dagut a dagut sur il biscutin. Plazzar sisur las mandarinas.
  3. Truschar bain il quarc, mascarpone ed il latg. Reparter la mesadad da la massa sin las mandarinas, metter sisur ils biscutins, derscher sisur il liquid vanzà dagut a dagut, reparter sisur la massa restanta.
  4. Cuvirir e metter a fraid per ca. 2 uras. Maschadar cacau e chanella e springir cun quai il tiramisu curt avant che servir.
Tiramisu da mandarinas
Legenda: Tiramisu da mandarinas Betty Bossi

Copyright e recept da Betty Bossi

Artitgels legids il pli savens

Scrollar a sanestra Scrollar a dretga