Preparar: 15 min.
Coier: 25 min.
Las ingredienzas
per 12 tocs
- 100 g paintg lom
- 2 ovs
- 200 g farina
- 30 g mandelsmieuts
- ½ pachet pulvra da levon
- 2 tg pulvra da cacau
- 50 ml latg
- 100 g magugl da maila
- 30 ml sirup d'ischi
- 2 tp spezaria da pizieuta
tp = tschadun pitschen
tg = tschadun grond
Pass per pass
- Maschadar il paintg cun ils ovs.
- Agiuntar il magugl da maila.
- Maschadar la farina cun la pulvra da levon, ils mandels mieuts, la pulvra da cacau e la spezaria da pizieuta, truschar en la pasta.
- Truschar en la pasta il latg ed il sirup d'ischi.
- Dar la pasta en ina pitschna furma da pastizaria.
- Metter la furma da pastizaria cun la pasta en il furn prestgaudà sin 180 grads e laschar coier per ca. 25 min.
- Laschar sfradentar e tagliar en pitschens tocs.

Legenda:
Fletta da pizieuta (senza zutger)
lieblingszwei.de
Recept sco PDF
Copyright e recept da lieblingszwei.de