Siglir tar il cuntegn

Header

cuntegn

Recept Schuppa da zitga

Uschia fas tia atgna schuppa da zitga

Preparar: 30 min.
Coier: 20 min.

Las ingredienzas
per 6 purziuns

      • 1 tschagula
      • 1 tp curry
      • paintg per stufar
      • 400g da zitga, en tocs
      • 1 pitschna carotta u in pitschen sellin, en tocs
      • 1 pitschen tartuffel
      • 8 dl da buglion da legums/verdura
      • sal, paiver
      • 180g da crème fraîche
      • ieli da sem-zitga e sems-zitga per garnir

tp = tschadun pitschen

tg = tschadun grond

Pass per pass

      1. Stufar la tschagula ed il curry en il paintg.
      2. Agiunscher la zitga, la carotta ed il tartuffel e laschar stufar.
      3. Agiunscher il buglion, far coier e cundir. Cuvrir e laschar coier vinavant 20- 25 minutas
      4. Purar la schuppa e gustar.
      5. Pinar la schuppa en plats da schuppa. Agiuntar lal crème fraîche e garnir.
Pettas da primblas
Legenda: Pettas da primblas Swissmilk

Copyright e recept da Swissmilk

Artitgels legids il pli savens

Scrollar a sanestra Scrollar a dretga