Preparar: 30 min.
Coier: 20 min.
Las ingredienzas
per 6 purziuns
- 1 tschagula
- 1 tp curry
- paintg per stufar
- 400g da zitga, en tocs
- 1 pitschna carotta u in pitschen sellin, en tocs
- 1 pitschen tartuffel
- 8 dl da buglion da legums/verdura
- sal, paiver
- 180g da crème fraîche
- ieli da sem-zitga e sems-zitga per garnir
tp = tschadun pitschen
tg = tschadun grond
Pass per pass
- Stufar la tschagula ed il curry en il paintg.
- Agiunscher la zitga, la carotta ed il tartuffel e laschar stufar.
- Agiunscher il buglion, far coier e cundir. Cuvrir e laschar coier vinavant 20- 25 minutas
- Purar la schuppa e gustar.
- Pinar la schuppa en plats da schuppa. Agiuntar lal crème fraîche e garnir.

Legenda:
Pettas da primblas
Swissmilk
Recept sco PDF
Copyright e recept da Swissmilk