Preparar: 15 min.
Coier: 9 min.
Las ingredienzas
per 4 persunas
- 150 g paintg lom
- 120 g zutger
- 1 ov
- tp sal
- 1 citrona
- 300 g farina alva
- 2 tp spezaria da pizieuta
- tp pulvra da levon
- 8 dl latg
- 80 g tschigulatta stgira
- 1 tp spezaria da pizieuta
Pasta da biscuit
Tschigulatta chauda
tp = tschadun pitschen
Pass per pass
- Maschadar il paintg, il zutger, l’ov ed il sal en ina cuppa, enfin che la pasta daventa pli clera.
- Agiuntar a la pasta in zic da la paletscha da citrona.
- Maschadar la farina, la spezaria da pizieuta e la pulvra da levon, agiuntar tut a la pasta e maschadar.
- Cuvrir la cuppa e metter a frestg la pasta per ca. 30 min.
- Zullar la pasta sin ina grossezza da ca. 4mm.
- Furar ora las furmas giavischadas e metter quellas sin ina lastra cun palpiri da furnel.
- Metter ils biscuits en il furn e coier per ca. 9 min. sin 180 grads.
- Laschar sfradentar ils biscuits sin in giatter.
- Far buglir il latg en ina padella.
- Rumper la tschigulatta en tocs.
- Agiuntar la tschigulatta e la spezaria da pizieuta al latg.
- Laschar luentar la tschigulatta e maschadar tut.
- Emplenir en scadiolas e servir ensemen cun ils biscuits.
Biscuits da pizeuta
Tschigulatta chauda

Legenda:
Tschigulatta chauda cun biscuits da pizieuta
Little Fooby
Recept sco PDF
Copyright e recept da Little Fooby