Preparar: 30 min.
Laschar pussar: ca. 30 min.
Coier: 40 min.
Las ingredienzas per ina furma da cake 26 - 28 cm
- 4 ovs, alv e mellen d’ov separà
- 1 presa sal
- 150g zutger
- 1 citrona, la paletscha grattada
- 1 tp chanella
- 250g carottas, sgrattà fin
- 125g mandlas mieutas
- 60g farina
- 1 tp pulvra da levon
tp = tschadun pitschen
Pass per pass
- Sbatter l’alv d’ov ensemen cun il sal. Agiuntar il zutger e sbatter vinavant, enfin che la pasta è cumpacta e glischa. Agiuntar il mellen d’ov e truschar curt la pasta.
- Agiuntar la paletscha da citrona, la chanella, las carottas e las mandlas. Crivlar la farina e la pulvra da levon en la pasta. Suenter maschadar la massa precautamain cun il sgrattin da gumma.
- Svidar la pasta en la furma da cake e coier la turta ca. 40 min. en la part sut dal furn prestgaudà sin 180°C.
- Laschar pussar la turta ca. 30 min. en la furma e pir suenter metter ella sin in giatter.

Legenda:
Turta da carottas
Swissmilk
Recept sco PDF
Copyright e recept da Swissmilk