Il material
- 1 palpiri nair
- 1 palpiri mellen
- 1 palpiri alv
- fieuter nair
- egls balluccants
- forsch
- rispli
- colla da zambregiar
- rolla da palpiri da tualetta
- lingera
Pass per pass
- Tagliar il palpiri mellen sin la grondezza da la rolla da palpiri da tualetta, pia 14 cm lung e 9.5 cm lad. Tatgar il palpiri mellen enturn la rolla.
- Tagliar trais sdrimas nairas ch’èn 14 cm lungas e 2 cm ladas. Tatgar las sdrimas enturn la rolla. Ina entamez, ina a l’entschatta e l’autra a la fin da la rolla.
- Tagliar per il chau in rudè or dal palpiri mellen. Tatgar si ils egls, malegiar la bucca ed il nas da l’avieul cun il fieuter nair.
- Tagliar or dal palpiri nair las antennas per l’avieul. Tatgar ellas silsuenter vi dal chau.
- Tagliar or dal palpiri alv las alas da l’avieul.
- Tatgar las alas vi dal dies da l’avieul. L’avieul finì.
Pass per Pass
Anfang Bildergalerie
Bildergalerie überspringen
-
Bild 1 von 9. Il material. Bildquelle: RTR.
-
Bild 2 von 9. Pass 1. Bildquelle: RTR.
-
Bild 3 von 9. Pass 2. Bildquelle: RTR.
-
Bild 4 von 9. Pass 2. Bildquelle: RTR.
-
Bild 5 von 9. Pass 3. Bildquelle: RTR.
-
Bild 6 von 9. Pass 4. Bildquelle: RTR.
-
Bild 7 von 9. Pass 5. Bildquelle: RTR.
-
Bild 8 von 9. Pass 6. Bildquelle: RTR.
-
Bild 9 von 9. Versiun finala. Bildquelle: RTR.
Ende der Bildergalerie
Zurück zum Anfang der Bildergalerie.