Siglir tar il cuntegn

Curs da cuschinar a Scuol Dapli che mo ovs en paintg

Set umens cun scussals verds han tadlà e persequità il curs da cuschinar a Scuol. Agatha Mengiardi ch'è dapi 38 onns magistra da cuschinar ha dà tips e trics per realisar buns menus.

Saltimbocca e piccata milanese, latiers in bun risot e sco dessert ina panna cotta. La maioritad dals umens al curs èn gist avant ubain han cumenzà la pensiun. Ussa vulan els finalmain emprender a cuschinar, ed uschia era sustegnair la dunna en cuschina.

Fin ussa saveva mo far ovs en paintg.
Autur: Armon Scandella pensiunà da Sent

Tranteren ha quai però era singuls umens cun ina tscherta experientscha. Per els vai per vegnir a savair ulteriurs tips e trics da la manadra dal curs Agatha Mengiardi.

Curaschi è il pled-clav

Agatha Mengiardi vul dar als participants dal curs oravant tut il curaschi da ristgar da far menus. Ma ella vul durant il curs era furnir impurtantas infurmaziuns quai che reguarda la schelta, la cumpra e la persistenza dals products.

7 umens enturn la platta

Natiralmain vai tar quest curs per emprender a cuschinar era per l’amicizia – quella stat en il center e vegn vivida cun baiver a la fin in bun magiel vin.

RTR actualitad 17:00 ; 

Artitgels legids il pli savens