Ingredienzas
- 1 rolla pasta sfegliada
- 3 mails
- 1 mellen d'ov
- 4 tg zutger
- 2 tp chanella
tp = tschadun pitschen
tg = tschadun grond
Pass per pass
- Prestgaudar il furnel sin 200 grads.
- Schubregiar e paletschar la maila. Silsuenter tagliar la maila en rudellas da 1-2 cm.
- Far rusnas entamez las rudellas.
- Rasar ora la pasta sfegliada e tagliar sdrimas finas.
- Enfaschar la maila cun las sdrimas da pasta sfegliada e metter sin ina lastra (Backblech).
- Dar si mellen d'ov.
- Reparter chanella e zutger generus sin la pastizaria.
- Laschar coier en il furn per 13-15 minutas enfin ch'els èn brin aurà (goldbraun).
- Laschar sfardantar il dessert e silsuenter giudair.
Pass per pass
Entschatta da la fotogallaria
Sursiglir fotogallaria
-
Bild 1 von 5. Pass 2 e 3. Bildquelle: RTR.
-
Bild 2 von 5. Pass 4. Bildquelle: RTR.
-
Bild 3 von 5. Pass 5. Bildquelle: RTR.
-
Bild 4 von 5. Pass 6 e 7. Bildquelle: RTR.
-
Bild 5 von 5. Pass 9. Bildquelle: RTR.
Fin da la fotogalleria
Turnar a l'entschatta da la fotogallaria