Ingredienzas per 12 muffins
- 300 g farina alva
- 100 g zutger
- 1 satget pulvra da levon
- 1 presa sal
- 1 tp chanella
- 150 ml latg
- 2 ovs
- 100 g paintg luà
- 2 mails
- maschaida da chanella e zutger
tp = tschadun pitschen
Pass per pass
- Prestgaudar il furnel sin 180 grads e semtgar las furmettas da muffins.
- Paletschar e tagliar la maila en pitschens quadrins e metter da la vart.
- Maschadar farina alva, zutger, pulvra da levon, sal e chanella en ina cuppa.
- Maschadar en ina segunda cuppa latg, ovs e paintg luà.
- Derscher il cuntegn da la segunda cuppa (pass 4) en l’emprima pass 3) e maschadar bufatg, enfin ch’i dat ina pasta.
- Agiuntar ils quadrins da maila en la pasta e maschadar bain.
- Emplenir la pasta en las furmettas da muffins preparadas.
- Sterner la maschaida da chanella e zutger sin la pasta.
- Laschar coier ils muffins en il furn per 20-25 minutas enfin ch’ils muffins èn brin aurà (goldbraun).
Bun appetit!
Pass per pass
Entschatta da la fotogallaria
Sursiglir fotogallaria
-
Bild 1 von 8. Pass 1. Bildquelle: RTR.
-
Bild 2 von 8. Pass 2. Bildquelle: RTR.
-
Bild 3 von 8. Pass 3. Bildquelle: RTR.
-
Bild 4 von 8. Pass 4. Bildquelle: RTR.
-
Bild 5 von 8. Pass 5. Bildquelle: RTR.
-
Bild 6 von 8. Pass 6 . Bildquelle: RTR.
-
Bild 7 von 8. Pass 7 e 8. Bildquelle: RTR.
-
Bild 8 von 8. Bun appetit! Bildquelle: RTR.
Fin da la fotogalleria
Turnar a l'entschatta da la fotogallaria