Nossa cuschina: recepts tradiziunals

Betg tutta charn selvadia deriva da la Svizra. E sch'ins guarda en Svizra sez, lura n'è era betg tut la charn selvadia propi selvadia. Pia, quant selvadia è nossa charn selvadia? Nus avain las respostas per tai.
3 min
Gnirunchels n'èn betg la spaisa preferida da mintgin - forsa che quai sa mida per quels che guardan co Mario Decurtins ha preschentà quels en la Svizra Rumantscha
11 min
Tratgas rumantschas e tradiziunalas datti bleras. Era sper capuns e maluns... ma tge di la glieud? Tge spisas enconuschan els ed ellas?
2 min
Josch Mischol declera il recept per far Plain in pigna - la tratga cun tartuffels e charn - ina spezialitad da l'Engiadina.
8 min
Capuns èn ina tratga bain enconuschenta ed ins di che sulet quels da la mamma sajan ils vairs – perquai ha il Balcun tort mussà curaschi il 1977 cun preschentar in sulet recept da Capuns – Main curaschi hai duvrà da preschentar il recept da Tuortun da Ser Tumasch – in recept che para pac enconuschents – almain en Surselva.
12 min
Fotografar spisas ch’el ha cuschinà sez è sia pissiun. Sergio Guetg parta sias fotografias sin ses food-blog sin Instagram e cuntanscha là radund 4‘500 persunas. Tranter auter sa tschenta magari era ina spisa rumantscha sin ses blog - ina cuschina ch‘el stima fitg.
21 min
Schweiz, GR: Serie "Typisch bündnerisch" im Rahmen des SRG-Themenmonats "Die Schweizer" / Nesa Valentin kocht eine Gerstensuppe nach überliefertem Rezept
4 min
Schweiz, Lantsch-Lenz, GR: Rezept für "Pizochels cun vainter da castagnas" (Pizochels mit Kastanienfüllung), einer traditionellen, aber in Vergessenheit geratenen Mahlzeit zum Festtag "Dumengia dals Pizochels" (Pizochel-Sonntag)
3 min
Ils Cuntrasts han visità 3 mazlers - tuts trais fan lur liongias tenor agens recepts. A Scuol vegni fatg la liongia engiadinaisa, a Savognin las liongias da brassar da vadè ed a Cumadials la "ligiongia nera".
25 min